söndag 13 december 2009

LussestökLuciafrukost med virkad luciakrona enligt beskrivning från Mamma P handarbetar. Rolig att virka, trist att sy ihop... Den är ganska elastisk så förhoppningsvis passar den nästa år också.Stökigt värre på vårt frukostbord. Det var sista morgonen i vår ersättningslägenhet. Ska städa hela dagen och sedan åter till vår stambytta lägenhet. Jippie!

12 kommentarer:

Bobo/Rumba de kransen sa...

Men du har ju två barn som kommer att kunna ha den, och även om det bara blir i år så var den så fin att det var värt besväret. Skönt att ni kommer tillbaka till röd linje igen! :)

Åsa sa...

jättefin luciakrona!!

Emilia sa...

Så söt!

IA Nyckelpiga sa...

Vad duktig du har blivit pá att virka. Den är verkligen fin. Kollade ocksá pá den men vi har inte firat Lucia. Skönt att komma hem igen!

SiriR sa...

Så kul luciakrans! Smart ide å hekle den:)

Nina/littleperky sa...

Fin luciakrona!

Kenneth sa...

Vilken söt luciakrona och praktisk. När vi lussade i helgen var det en tjej som tappade sin batteridrivna krona i marken och två ljus gick sönder.
Nu kan du låta de gå med ljus på huvudet året runt utan att behöva oroa dig för trasiga lampor och att batterierna skall ta slut.

Kenneth sa...

Vilken söt luciakrona och praktisk. När vi lussade i helgen med kyrkis var det en tjej som tappade sin batteridrivna krona i marken och två ljus gick sönder.
Nu kan du låta de gå med ljus på huvudet året runt utan att behöva oroa dig för trasiga lampor och att batterierna skall ta slut.

Mia sa...

Hej igen såg att mannen var inloggad men det var jag Mia från kinoko som skrev kommentaren innan.

Mamma P sa...

Så roligt att du virkat kronan. Vad fin den blev!

Helena sa...

Vilken fin luciakrona!

Moi! sa...

vilken läcker!