måndag 21 februari 2011

Ord,ord,ordNär man jobbar med ord hela dagarna blir man lite trött på sin egen röst. Därav fåordigheten.Ett hjärta till lillebror.Hittade mönstret via Happy Together, men nästa gång ska jag använda ett tjockare garn så det blir lite större. Gillar den oregelbundna hjärtformen.


En mikrofon till Livet är underbart och en som gjordes av bara farten. Testade Panduros silverfärgade garn istället för det från Stoff & Stil som jag använt tidigare. Pandurogarnet är mycket tunnare så man får använda mindre virknål och förstora silverbollen.

3 kommentarer:

Mia sa...

Det var verkligen en fin form på hjärtat långt och bulligt.
Kom på att jag inte svarat på din fråga om plättarna. Garnet är Järbo bomullsgarn och är ganska tjockt men jag tror att de små plättarna gör att de ser bulligare ut. Jag har inte kvar pappret men det är köpt i Fruängen mitt emot konsum.

Matilda K sa...

Hej där!
Gillar idén med virkade mikrofoner, superfina!
Du frågade om tapeten från Cath Kidston, japp, jag beställde den från deras engelska onlinebutik och kan bara varmt rekommendera. Frakten var inte alls så farlig och själva tapeten kostade mindre än många svenska märken!
Kram

Livet är Underbart sa...

Tusen, tusen tack för den fina mikrofonen! Mycket omtyckt här hemma. Får jag skriva ut din bloggadress på min blogg om det är fler som vill köpa mikrofoner? kram kram