lördag 9 januari 2010

Bergtagen

Bobo frågade när jag ska börja infria mitt nyårslöfte och bli vän med den inte så länge nya symaskinen. Sanningen är att jag blivit helt besatt av virkning. Det är så kul när man börjar få kläm på det. Dessutom lätt att plocka fram när man råkar få några minuter över.Övar keps- och hattvirkande på dockan.Häromkvällen blev det en mikrofon inspirerad av Why keep to one project (eller om det var allt buggningssnack i Ebbe - the movie). Min kära sambo höll en liten föreläsning om en mikrofons uppbyggnad i hopp om att han kommer att få ha förlagan i fred. Misstänker dock att den inte kommer lura bönan.Bästa ge-bort-presenten för en post-julklappstom plånbok är dessa hemvirkade prinsessbakelser. Mönster från boken Virka amigurumi.

Hm, så när ska jag egentligen börja sy? Ssssnart....

6 kommentarer:

Bobo/Rumba de kransen sa...

Vad ska man säga - du är ett hopplöst fall. ;) Men jag ser fram emot tisdagsjuntan för att se vad ditt nästa projekt är.

IA Nyckelpiga sa...

Där ser du, virkning är beroendeframkallande!!
Kommer ocksá att göra en mic, dom är sá coola. Ska bara.....som Alfons sa........avsluta en del andra projekt.

Mia sa...

Vad duktig du har blivit på att virka.
Bröllopsklänningen var en halv gåva och eftersom jag inte ville komma helt tomhänt gav jag bort min första prinsessbakelse och den är nog fel gjord för virkningsmönstret är inte alls likadana som alla andras. Skall ta ett besök till biblan och låna en bok så det blir rätt.

Nina/littleperky sa...

Fina virkade saker! Hatten i inlägget undertill är supersnygg!

IA Nyckelpiga sa...

Virkad mat överhuvudtaget tycker jag är en helt genial ide.
I nästa inlägg kommer mönster pá mackor och olika pálägg

IA Nyckelpiga sa...

Den som väntar pá nágot gott.....fár vänta till söndag, tror jag!