tisdag 28 december 2010

MikrofonkåtVirkade de här till Rumbabarnen i ett kalenderbyte. Sedan var jag fast.En stor tv-reportermikrofon som måste kompletteras med en stickad socka att trä utanpå.En rund mikrofon till en arbetskompis som drar vidare.En 80-talsmikrofon. Virkade med George Michael i Careless Whisper i tankarna, men efter att ha varit och sett Suede på Cirkus kunde jag inte låta bli att virka en lång sladd.Kunde inte ens hejda mig när det silvriga garnet tog slut. Det blev en Liberace-mick också. Av bara farten.

10 kommentarer:

Pyssellycka sa...

Nämen det var ju det roligaste jag sett, vilken superidé!

Camilla/NÅNI by Smillas design sa...

Haha, vad roliga. Jättesnygga! Undrar om jag kan virka en sån...Emellanåt har vi show här hemma och då behövs ju en sån.

Benglan sa...

Åh vad coola! Mina barn skulle älska sådana :) Har du något bra mönster på dem eller är de virkade helt på fri hand? Gillade den med stor rund mick bäst. Jag är sådan nybörjarvirkare så jag kan inte köra "frihandsvirkning" ännu.

HönaPöna sa...

Helt underbara...!

Skaparstigen sa...

Så bra! Då är ni ju garderade vilken musikstil barnen än vill sjunga.

h/saltaste bönan sa...

@benglan. Inget mönster, men det är superenkelt. Skulle tro att du kan göra som med din apskallra, men skippa öronen. Fast jag tänkte göra en i nästa vecka och då kan jag tota ihop en beskrivning också.

Livet är Underbart sa...

Åh, tar du beställningar? Är hopplös på att virka=) kram kram

h/saltaste bönan sa...

@livet är underbart. Visst kan jag ta en beställning. Mejla mig isåfall på saltastebonan@gmail.com. En hundring tar jag för en mic isåfall. Ange om du vill ha silver eller guld, vilken form på mikrofonhuvud samt om du vill ha sladd eller inte isåfall. Annars håller jag på att skriva en beskrivning som jag ska försöka lägga ut i nästa vecka.

Gila sa...

Såå roliga mikrofoner1

Space Age Hanna sa...

Ha ha ha, vad kul! :D Jag fick en idé för ett tag sedan att sy skallror i form av olika instrument, en mikrofon skulle ju passa utmärkt till det. *Lägger det på min att-göra-lista...*