onsdag 29 december 2010

Sen succéHade stora ambitioner för bönans första paketkalender, men tiden räckte inte till och plötsligt var det den 10 december utan att ett enda paket hade öppnats. Det slutade med att jag slog in 12 klappar (vi var borta två dagar), numrerade paketen och radade upp dem i bokhyllan.Det blev succé från dag ett. Bönan hade dock missförstått konceptet julklapp. När vi letat upp dagens paket insisterade hon på att gå och lägga sig i sin säng och att jag skulle komma in och sjunga "må ju leva" med paket och virkad prinsesstårta på en bricka.Först ut - två tuffa plånböcker från Rumba de kransen. Bönan fick en turkos, lillebror en gul.Ett Charlie och Lola-hårspänne. Gjorde enligt en tutorial och det blev väldigt stort.Det ynkligaste paketet innehöll en virkad morot. Att bevittna bönans jubel under öppnadet var lite som att se den gamla ensamma änkan i Karl-Bertil Jonssons julafton kyssa en flaska aqua vera.Blöt morot efter en timmes kärleksfullt lekande.Både bönan och lillebror är garnbitare. Före och efter.

(Eftersom jag inser att den här lyckan över mammas hopknopade saker inte kommer hålla sig länge till passar jag på att njuta för fulla muggar).

4 kommentarer:

Pyssellycka sa...

Fina paket! Jag förstår att det blev succé. Nästa år tror jag att jag skall ge mig på det där med paketjulkalender... Gissar dock att det är en dörr man inte kan stänga sedan bara :-).

Emilia sa...

Fina grejer - precis det gäller att passa på medan de fortfarande vill ha "mjuka" paket :)

Gott Nytt Kreativt År!

Fangoria sa...

Galet läckra prylar, mycket fint du virkat på sistonde, mikrofonerna är ju skitcoola!!!

Anonym sa...

Den ihopmorfade inre bilden av AquaVera-änkan + bönan resulterade i en stor yttre skrattfest. Tack för den!
Och superfina grejer du pysslar ihop också, för den delen. //meri