fredag 12 februari 2010

Vinst, beställning och en present!I december vann jag Kinokos 3000 besökare-tävling om ett valfritt plagg från hennes nätbutik. Det var grymt svårt att välja, men fick hjälp av bönans i vanliga fall totalt klädointresserade pappa som gillade jeansjackan. Var och hämtade den igår eftermiddag och den har knappt varit av sedan dess. Ta av och på kläder är det stora intresset just nu och man kan bara hålla tummarna för att hennes goda smak håller i sig.Gjorde dessutom en beställning på min favorit - knappjeansen med sjömanslinning och rödkantat uppvik. Rött och denim är verkligen en lyckad kombo.Dessutom skickade Mia med ett par sparkvänliga muddjeans till lillebror. Mjuka och supersöta. Visst ser han nöjd ut?

Tack snälla Mia!

Jag har äntligen börjat sy så smått. Visar vad om några dagar.
Så har jag några virkprojekt på gång:Klurar på hur mycket jag ska minska Virka amigurumis Mary Janes-mönster för att de ska passa bönans fötter. Prototypen blev bra i storlek, men tån blev bulligare än på ett par stålhättade Dr Martens och måste minskas.Förvandlar restgarner till röda kulor (efter smultronmönstret).Virkar långa gula korvar som ska bli saffransbullar i årets paketkalender. Jag är ute i imponerande god tid om jag får säga det själv.

PS. Glömde nästan bort att tipsa om Kinokos ettårstävling som pågår till den 22 februari. Eftersom jag redan vunnit en gång kan jag storsint önska alla deltagare lycka till.

5 kommentarer:

Mia sa...

Hej, vilka söta bilder gullig nykelpigsbil.
Kul att se byxorna på jag var lite orolig att de skulle vara små över rumpan eftersom jag inte sytt något till barn med blöja men det ser ut att sitta bra.
Tack för virkhjälpen jag blev färdig igår och det blev inte så farlig övergång som jag trodde.
Lakan är verkligen bra långa remsor. Jag håller på med en korg också och den är gjord av gamla t-shirts men det blir många skarvar.

Trevlig helg/ Mia

IA Nyckelpiga sa...

Jag berättar hemligheten.... Det finns en plátburk inuti!!

h/saltaste bönan sa...

Dom är ganska smala över rumpan så dom sitter perfekt!

Åsa sa...

jag är oerhört imponerad av din framförhållning med saffransbullar redan =)

tyckte din plektrum-burk var det sötaste jag sett på länge, hoppas han blev glad =)

Anonym sa...

Så himla söta de är i Mias fina kläder! Lillebror ser så nöjd ut också :) /petra.h