fredag 18 mars 2011

Jag virkar in mitt hem (allt ska bort)Julklappstv:n har äntligen kommit upp på väggen. Sladdgömman som följde med bestod av ett alldeles för kort plaströr.Här ser det ut som om jag gipsat in sladden. Den smälter in bättre i verkligheten.

9 kommentarer:

HönaPöna sa...

vilken fin-fin idé...!

Mia sa...

Har flera gånger funderat på att virka in sladdar men vet inte riktigt hur jag skall göra. Virkar man med sladden i eller syr man igen öppningen?

Pyssellycka sa...

Men så tjusigt!

Helena sa...

Du är ju bara för finurlig du;) Det blev ju superläckert! Fram för virkade kabelgömmor!!! Tycker att du ska lansera den...hör med Designtorget om de skulle vilja vara återförsäljare:)

AttenKattenNoa sa...

Både fint och smart! Det borde absolut finnas mer virkade kabelgömmor:-) Jag håller med, hör med designtorget!

Jenny / Ekopyssel sa...

Vad smart!

Bobo/Rumba de kransen sa...

Ha ha, jag garvar ihjäl mig... vad kan du INTE virka?

PS. Jag har din ergonomiska virknål som gisslan. Kom hit och hjälp mig att komma igång med virkningen igen!

h/saltaste bönan sa...

Kan inte ta äran för idén. Såg invirkade sladdar på någon amerikansk blogg för ett tag sedan, men ny lyckas jag inte hitta dem bara för det... Men hemskt mycket tack för alla snälla kommentarer!!
Mia - jag gjorde en lång, lång lapp (helt rak, bara fm) och sydde ihop. Går att göra tvärtom också, mem gör lite ondare i fingrarna och eftersom jag bara ska ha en sida framåt gjorde det inget med en söm bak (tror iofs inte det hade gjort något ändå - den blev ganska osynlig).

h/saltaste bönan sa...

--och Bobo yes, jag kommer virknål eller ej.