lördag 3 oktober 2009

Frukt är inte godis



Det är så stökigt i min syhörna att det tar emot att sätta sig där. I morgon ska jag försöka städa, men tills dess blir det bara virkning. Ett päron och en apelsin från Väldigt virkat. Perfekta pysslet för tv-soffan.

9 kommentarer:

Mia sa...

Du virkar så mycket fint. Jag kämpar fortfarande med mina virkningar. Hyllan finns på trä och halvfabrikat sedan hyllor och skåp.

Bobo/Rumba de kransen sa...

Jodå, frukt är godis - alltså är godis frukt! Vad fina de blev. Är de också till kusinen? Bara han inte försöker göra fruktsallad av dem.

Beata sa...

Fina! Ser goda ut!

Anonym sa...

Kul att du hittat till min tävling! Jag haller precis pa med mitt andra försök pa virkning...we´ll see ;)

SiriR sa...

Så kule! Og god ide å strikke sånne ting:)

Aleisa Ribalta sa...

Så fina, önskar mig jag kunde virka, men tyvärr kan jag inte det. välkommen till tävling, du och bobo har sånt tur, att man vet aldrig. kan inte glömma siris väska, hehe, och forlåter dig för det, så det är klart du få vad du vill av mig om du vinner, lycka till!!

od Andulky sa...

Oj, de ser jättegoda ut! Städa syhörnan borde jag också göra.. Och städa huset, och trädgården... :-)
Ha en skön dag!

IA Nyckelpiga sa...

Det gár framát ser jag.

Kusin J sa...

Åh så fina! Var hos mamma och pappa i helgen, tappade bort E:s mössa på bussen så mamma virkade raskt ihop en ny jättefin. Såg ju inte så svårt ut så jag virkade ihop en jag med, av modell skogsmulle-sombrero som det tyvärr skulle visa sig. Nu såg jag dina söta frukter, vad fasen! Dessa virktalanger borde väl ligga i släkten, får kämpa vidare och kanske testa de där läckra dammsugarna. Din blogg är alltid inspirerande!