måndag 10 maj 2010

Damigt eller jordgubbigt?Har restgarnsvirkat en liten väska till bönan. Hon tar med den överallt. Idag rymde den en röd bil, en eldsprutande drake och en trasig mobiltelefon.Fodrade den med ett rutigt tyg och dekorerade med ett matchande grönt band. "Vilken fin jordgubbsväska du har", kommenterade en tjej på bussen.Fast egentligen är det jag som behöver en väska. Har tentaklerna ute på jakt efter mönster och följer spänt utvecklingen av den här.

6 kommentarer:

Helena sa...

Men så söt!!! Saltaste bönan ser rätt viktig ut med den på armen;) Min lilla A släpar runt på en brun liten pappkasse med en ritad säl på från Skapa-butiken i Malmö. Där i förvarar hon en skallra, en gammal inloggningsdosa till banken som hon använder som telefon, en mjukis sköldpadda införskaffad i Grekland av mormor och annat skojsigt för dagen. Kanske får ta och göra något mer ståndsmässigt att bära runt sina grejer i åt henne...det har du lyckats bra med:)

Bernadette/Finally Teatime sa...

Hej du! Vad kul att stöta på dig IRL häromdagen! Galet snygga MJ-attiraljer. Och väskan - to die for. Jag lovar härmed att göra något åt min väska inom två månader! Kom du på några fler knivmord förresten? Jag kom att tänka på Julias dolksjälvmord bara...

Åsa Tidqvist sa...

så söt hon är med sin fina väska! fin mössa med, är den sydd?

Busungen Hanna & hennes familj sa...

"Urgöllig"!!Precis som väskans ägarinna = ) Tack för fina kortet - Hanna är mäkta sur på mig o Jocke för att hon blev stuvad på Dop del II - vi får kompensera det i sommar!
Kram
ps bilderna från semestern ser ljuvliga ut!!

Mia sa...

Åh så söt väska tycker faktiskt att det ser ut som en jordgubbsväska även om det inte var tänkt som det.
Visst är det roligt att se vad de små packar ned i sina väskor.

Kattching sa...

jättefin!! :)