söndag 23 maj 2010

Crooked



Förra veckan träffade jag Skaparstigen som lärde mig kroka och dessutom lånade ut sina krokningsnålar till mig. Det är jättekul och passar bra i tv-soffan eftersom man inte behöver räkna maskor hela tiden. Strukturen blir våfflad och ganska porös. Perfekt till en disktrasa. Den här är krokad till första fyra avsnitten av Riget som jag hittade i pappas dvd-hylla. Använde restgarner och den blev lite väl åttiotal i färgerna, men passar fint ihop med den gröna spaljén vi spikade ihop och målade häromveckan. Mer om spaljén en mindre regnig dag.



(Reklambreak: Skaparstigen bloggar inte längre, men visade grymt fina virkade grejer som hon ska sälja på Galleri Hemsytt i Stockholm nästa vecka. Gå dit!)



Har fått den fina bloggawarden en gång till av coola bloggarna Jippiyes och Simsalabim. Tack, jag blev superglad! Har varit dåligt uppkopplad på sistone, men nu är jag verkligen sugen på att blogga lite flitigare igen och har en svällande ufo-korg som pockar på uppmärksamhet. Intressanta (nja...) saker om mig och vilka jag skickade den vidare till kan man läsa här.

3 kommentarer:

Emilia sa...

Verkar roligt att kroka - måste testa nån gång!

Miiaoo sa...

Å så fint! Det där vill jag också lära mig! Å färgerna är ju underbara!

skaparstigen sa...

Så läraktig du är. Det blev ju hur bra som helst! Stressa inte med nålarna bara, jag har alldeles för mycket annat att göra ändå.

Snällt med lite reklam!

Vi ses!