söndag 14 november 2010

Kraschad



Skulle egentligen bloggat om slutspurten på höstutmaningen, men vår dator har kraschat. Sitter hemma hos min syster och uppdaterar istället med två par mjuka dagisbyxor som systersonen ska ha under termobyxorna. Ett par raka i aptyg och ett par röda molnbyxor med turkos mudd.



På onsdag ska datorn vara lagad. Tyvärr visade sig vår datortillverkare ha en hopplöst dyr och inte så hjälpsam telefonsupport så risken är att även vår ekonomi kraschar när nästa telefonräkning kommer.

7 kommentarer:

Camilla sa...

Oj, trist med datorn, hoppas det löser sig iallafall. Gillar de röda molnbyxorna med turkosa muddar, det är ju så snygg kombination.

Bobo/Rumba de kransen sa...

Det måste betyda nåt. Funderar på vad. Hoppas inte att det är tecken inför måndagen...

Emilia sa...

Fina och praktiska - båda tygen e så snygga!

Jenny / Ekomamma i stan sa...

Fina byxor, gillar det där röda molntyget!

Hoppas att det löser sig med datorn.

Miiaoo sa...

Snygga!
Har just tvättat och torktumlat mina första meter av ap/lejonen från JNY och tyvärr tycker jag att dom blev superruggiga på en gång! Jag vet att dom ska hängtorkas men det funkar inte riktigt i vårt hem utan här torktumlas alla barnkläder ändå i slutänden. JNY´s andra interlocker är järttebra men denna är så dålig.
Har du provtvättat din röda? Vad tycker du om kvaliteten??

Retro Elephant sa...

Härliga brallor!

//Lina

h/saltaste bönan sa...

@miiaoo - har bara tvättat en liten bit av det röda aptyget (en mössa), men den ser okej ut. Fast den är inte tumlad. Har även sytt ett par tajts av det gula. TROR det är tumlat, men inte helt säker...