onsdag 3 november 2010

Tomater, halloween och ytterligare ett misslyckandeBörjar bli trist att ha en misslyckad lampa överst på sin blogg så här kommer några broderade tomater som får pigga upp ikea-maten.

Så har jag hjälpt min syster sy en halloweenkläder. Lite mesigt att gå som Musse och Mimmi bland alla liemän och vampyrer, men systersonen var bestämd. Hade inget rött tyg hemma och det var bråttom så det fick bli prickigt för hela slanten.När han fick syn på kjolen (som skulle haft två stora knappar fram, men det hanns inte med) ångrade han sig och ville vara Mimmi, men då var det försent. Fler bilder än såhär finns tyvärr inte. Byxorna fick inte sitta på så länge och nos ville han absolut inte ha på sig.

PS. Lampor är kanske inte min grej. Har fått ont i fingrarna av att virka med en 10-nål så Pickleslampan i det tidigare inlägget ligger på is. Försökte mig istället på trådlamporna som Mamma P handarbetar gjort, men även det misslyckades. Jag måste kokat tapetklistret för kort tid eller varit för snål med mängden för när jag punkterade ballongerna återstod bara två sorgsna och lätt slokande trådhögar.6 kommentarer:

Pyssellycka sa...

Fina Halloweenkläder! Jag gillar dem absolut bättre än alla läbbiga monster. Och kjolen är ju jättesnygg, den kommer säkert att komma till användning vid andra tillfällen också.

Vad synd med ballongen!

Fangoria sa...

Jag tycker också att halloweenkläderna var superfina!!!
Läckra tomater, hehe blir så sugen på att prova på nåt sånt själv men är nog inte lönt...=)

HönaPöna sa...

blev väldigt sugen på att prova de där lamporna... frågan är ju bara var de ska hänga :-)

Emilia sa...

Fina tomater och ursöt Musse :)

Anonym sa...

Jag har gjort samma misslyckade "garnbollar" som du! Jag misstänker att det är för få trådar men jag vet inte för jag vägrar försöka igen, det var så äckligt kladdigt ;D

AttenKattenNoa sa...

Söt mimmi! Och tomaterna var ju kuligt pyssel! Jag kommer nog härma ngn dag ;-)