torsdag 11 mars 2010

Plötsligt bara händer detIgår kom våren till Hornstull. Solen sken på vår balkong och mungiporna drogs uppåt som blåsippor en majdag. Resten av dagen bestod av idel guldkanter. Fick mitt livs första award av två av mina favoritbloggare - Why keep to one project? och Little Perky. Sedan kom posten med en fin-fin vinst från prettoflamingos. Halsbandet är helt fantastiskt! Helst skulle jag vilja ha det själv, men bönan lade omedelbart vantarna på det. Hårklämmorna (valde röd-gröna för att matcha halsbandet) lyckades jag däremot gömma till ett festligare tillfälle.

Efter tre vinster på tre månader (vann hos Kinoko i december och Doris & AssarAlla hjärtans dag) har bönans pappa belagt mig med tävlingsförbud. Han tror min tur inverkar menligt på hans planer på att bli trissmiljonär.Javisst ja, awarden. Den vill jag ge vidare till världens bästa juntakompisar. Tre av dem bloggar - grymmaste syvännen, koftvisionären och det nytillkomna stjärnskottet. Övriga får ta åt sig ändå. Jag får inte copy&paste-funktionen att fungera här så den som vill läsa mer om awarden klicka här.

9 kommentarer:

Bobo/Rumba de kransen sa...

Tack! Klart du ska fortsätta tävla. OCH ha en egen tävling. ;)

h/saltaste bönan sa...

Jag ignorerar alla förbud. Dessutom läser han inte min blogg.

Busungen Hanna & hennes familj sa...

...får inte du heller copy paste att funka i blogspot??? Det funkade "förr i tiden" men jag får inte till det längre!! Vi får diskutera detta en dag ; )
Så himla söt hon är Bönan - ursnyggt halsband - förstår att du ville ha det, barn tröttnar ju ganska fort så om en vecka eller så kanske det är ditt??

Anonym sa...

Hej! Vad roligt att ni gillade det! Lilla bönan är så söt. Gillar när hon bär det tvärs över och provar nya användningsområden. Så himla coolt! Hoppas att våren är på väg snart. Jag längtar väldans dit! Kram Petra

rino sa...

rätt, lyssna inte på förbud

Bernadette/Finally Teatime sa...

Du där!
Tack så mycket för awarden, jag blev riktigt smickrad! Ha det så trevligt på kondiset i morgon, jag är gärna med igen snart!

OttoPippi sa...

Grattis till allt!!!!! Nu får du fortsätta smygtävla :-) :-)

ML@daffodill daze sa...

Tack snälla du! Må vinsterna fortsätta flöda i din riktning.

od Andulky sa...

Grattis! Klart du ska tävla vidare, kanske köpa en egen triss ;-)?