lördag 4 september 2010

Bra hårdagIgår var jag på fest i mitt nya hårband. Virkade de sista maskorna på tunnelbanan och fäste trådarna när jag åkte hem vid två-tiden. Min kompis V tycker det är nördigt att virka offentligt. Jag har inga spärrar längre.Mönstret är Erica Laurell och finns här. Det sitter helt perfekt. För en gångs skull har jag använt det garn som står i beskrivningen. Köpte några härvor Ingrid på hennes workshop i Bergianska trädgården i somras och det är väldigt fin lyster och skönt att virka i.

Jag har tänkt fixa massa filtmat till bönans kök och var först skeptisk till hennes två fullmatade mat-kit från det stora möbelvaruhuset. Fast hur kul är det att göra leksaksmat egentligen? Nu kan jag lägga tiden på roligare pyssel.
Fast purjolöken får kanske åka ner i sångpåsen. Bönan är övertygad om att det är en snigel och sjunger"Lilla snigel akta dig" varje gång hon ser den.Tillsammans med rosetten på Iors svans som lockar fram "Blinka lilla stjärna där" (med textraden "fjäril lockar du min syn").Första tanken när jag såg pannkakorna var att dom hade jag kunnat göra så mycket snyggare. Fast de hade å andra sidan inte kunnat dubbelanvändas i Hannibal Lector-lekar tillsammans med de röda strecken efter de ommålade barnmöblerna som jag glömt sätta möbeltassar under. Brutalt!

7 kommentarer:

Simsalabim sa...

Coolt att ni leker Hannibal Lector-lekar med Ikea-grejer! Undrar vad Ingvar skulle tycka om det..

Emilia sa...

Fint hårband!
Virkar för det mesta offentligt, enda gången det kändes lite pinsamt var när ett helt sjok med utländska turister sprang fram och fotade mig på en parkbänk...
Söt pyjamas med - absolut snygg detalj med korsstygnen!

kungen o majkis sa...

Underbart hårband! Jag virkar offentligt jag med, i väntrum, på fik, på bussar, you name it, sen får det vara hur nördigt som helst :-D!

Trevlig blogg, tittar gärna in igen :)!

IA Nyckelpiga sa...

Vilket roligt inlägg!!
Du är sá oerhört produktiv, hur hinner du?
Snart träffas vi(hoppas jag) IRL ska bli kul

Jennie sa...

Så snyggt hårband! Det är coolt att virka offentligt. Jag har heller inga hämningar.

AttenKattenNoa sa...

Nä, vadå nördigt?! Nördigt är coolt isf. Jag virkar ofta på fik när jag sitter själv. Hårbandet är iaf så himla fint!

Helena sa...

Haha...vad då...virka in public är ju råcoolt:) Jag virkar på bussen från och till jobbet varje dag:) Hårbandet blev ju hur coolt som helst!!! Vilken lyster och vilken superhärlig grön färg:)