fredag 17 september 2010

Do be do-redoLyssnar på Frank Sinatra (versionen på Spotify är så o-storslagen att jag nog måste rota fram mammas gamla vinylsingel) och do-redoar. Har fått en fantastisk enorm skjorta med grodor och trekantiga gröna knappar av bönans faster som dissekerats gradvis. Hittills har det blivit ett par byxor som passar till både lillebror och bönan och en klänning till bönan, men har fortfarande lite tyg över.

I våras gjorde jag ett par superenkla byxor av ärmarna. Behövde inte ens sy de gröna uppviken.Långbyxor åt lillebror.Blir capribyxa på bönan. Här guidar hon i Terracinas gamla stadskärna och matchar grodig byxa med skjorta från Moonkids, virkad solhatt och hemtryckt t-shirt.

Klänningen behöver lite finslipning. Den har en enorm, vid krage och isydd midjeresår, men måste få till den lite snyggare vid ärmarna. Återkommer med resultat.

PS. Mer multianvändning. Bönans solhatt blir kippa på pappa.

5 kommentarer:

AttenKattenNoa sa...

Ha, supersmart multianvändning! Roligt med grodor, inte så vanligt. Konstigt tyg för en skjorta men på dessa kläder är det så rätt!

Anonym sa...

Haha jo grym kippa! Längtar efter "små" barn som man så enkelt kan sy något till... Trevlig helg!

Emilia sa...

Underbara grodbyxor!

Helena sa...

Nog är bönan salt alright!!! Så cool i sin outfit på torget:) Å klänningen se...tyget är ju störtskönt och modellen på klänningen är råcool...lite rockabilly över den kan man väl minst sagt säga!

Anonym sa...

Så mye fint! Store krager er supert!