torsdag 2 september 2010

A lady can never have too many shoes, bags and hats..



...trodde jag att någon klok dam sagt, men det ger inga träffar på google så förmodar den kloka damen är jag. Hur som helst har bönan massvis av väskor, men ingen som passar på vagnen hon har när vi går till affären så jag virkade den här med ett mönster från Drops. Popcorn kallas det mouschliknande mönstret, men jag gillar nog vanliga mouscher bättre.



Har skolat in bönan på dagis den här veckan. Det har gått så bra att jag bara suttit i ett hörn och virkat. Förutom väskan en napphållare. Mouschig såklart.

PS. Jobbar på skorna. Särskilt glad är jag att någon äntligen uppskattar mina moonboots.

5 kommentarer:

Helena sa...

Klart man måste ha en shoppingkasse som matchar vagnen!!! Duhhh!!! Det ska börjas i tid...haha:) Vad skönt att det gått så bra med inskolningen!!! Vi ska skola in lilla A i mitten av oktober...fast det är pappa P som ska ombesörja det där när mamman är iväg å jobbar...tror på något sätt inte att han kommer att ta upp virkning inom det närmsta...annars är det ju iof sig ett bra tidsfördriv när man väntar...

AttenKattenNoa sa...

Hoppsan vad det virkas. Jag virkar mest på känn och för att råda bot på det och kunna följa ett mönster så tar jag nu ett virksätt varje kväll. Nu ska jag lära mig; lm, fs ds... (eller vad heter det?) Sugen på att kunna virka blir jag iaf när jag ser allt du producerar :)

Åsa Tidqvist sa...

True, so true.
Vi har massvis väskor hemma. och skor. och de är inte mina.
hur ska det bli sen när de inte längre är söta strl 25?

Jennie sa...

Så klokt sagt! Det kan nog ha varit jag som sa det också... ;)

Skönt att inskolningen går bra!

Katarina sa...

"....can never have too many hats, bags and shoes" tror jag det är hon säger - brudens mor i "Min bäste väns bröllop" :-D
Brukar själv gärna använda citatet men ändra sista ordet efter behag...hats, bags and fabrics t.ex. :-D